domains.in.si

Your domain name registrar

Prva stran

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA SPLETNE TRGOVINE DOMAINS.IN.SI

Splošne pogoje poslovanja določa upravitelj Spletne trgovine domains.in.si, podjetje AOI računalniške rešitve d.o.o., Mestni trg 16, 3210 Slovenske Konjice (v nadaljevanju: AOI). AOI odgovarja za objavljene vsebine in izvedbo naročil v skladu s tu navedenimi pogoji poslovanja. AOI prodaja blago in storitve v svojem imenu in za svoj račun.

TEŽAVE? NISTE ZADOVOLJNI? POTREBUJETE POMOČ?

Kljub trudu in dobri volji včasih gre kaj narobe ali ni tako, kot ste pričakovali. Morda je prišlo do pomote ali nesporazuma. Potrebujete nasvet? Poskrbeli bomo za vas in se trudili napake, v kolikor bi do njih prišlo na naši strani, odpraviti v vaše in naše zadovoljstvo. Pišite nam - med delovnim časom smo dosegljivi na naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Spodnji splošni pogoji poslovanja določajo delovanje Spletne trgovine domains.in.si, pravice kupca ter poslovni odnos med AOI in kupcem.

1. O SPLETNI TRGOVINI DOMAINS.IN.SI

Spletno trgovino domains.in.si upravlja
AOI računalniške rešitve d.o.o.
Mestni trg 16
SI 3210 Slovenske Konjice
ID za DDV: SI83892184
matična številka podjetja: 1754939

spletna stran: www.aoi.eu
telefon: 059 072 200
telefax: 059 072 249
e-pošta (prodaja): Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
e-pošta (servis): Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

2. DOBAVA IN DOBAVNI ROKI

Domene, registrirane preko spletne strani domains.in.si, se dobavljajo na elektronski način. To pomeni, da registrirano domeno upravljate preko spletne strani domains.in.si.

Naročila, podana preko spletne trgovine domains.in.si bomo obdelali čim prej, običajno že v roku nekaj minut od prejema naročila in plačila registracije domene. V skrajnih primerih lahko registracija domene traja do 3 delovne dni, sicer AOI kupcu omogoča odstop od nakupa.

3. CENE IN PLAČILNI POGOJI

Cene, objavljene na spletni strani domains.in.si, vključujejo predpisani davek na dodano vrednost, razen če je izrecno zapisano drugače. Cene veljajo ob trenutku naročila in nimajo določenega trajanja veljavnosti.

Spletna trgovina domains.in.si omogoča varno kartično poslovanje (MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, Activa ...) v sodelavi s kartičnim procesnim centrom Activa in preko varne spletne strani https://securePay.aoi.eu , ki obdeluje vsa kartična plačila v spletni trgovini domains.in.si. AOI ne zbira podatkov o kreditnih karticah, niti jih v nobeni obliki ne hrani na svojih strežnikih ali v svojem sistemu.

Plačilo ponudb je možno tudi z nakazilom s položnico ali preko elektronske banke. Podatke za nakazilo (transakcijski račun, namen nakazila, sklic) pridobite ob zaključku ponudbe, ko izberete način plačila.

4. ODSTOP OD NAROČILA, VRAČILO DOMEN

Pogodba o nakupu se šteje za sklenjeno takrat, ko kupec opravi plačilo naročenih izdelkov po ponudbi, AOI pa to plačilo sprejme (npr. potrdi bremenitev kreditne kartice). Kupec sme pogodbo brez obveznosti razdreti do trenutka, ko so domene registrirane. Če je kupec fizična oseba in domene še niso bile uporabljene (to pomeni, da za domene ob registraciji ali kasneje v roku za vračilo domen niso imele vpisanih domenskih (DNS) strežnikov, pri čemer ni pomembno, ali je kupec DNS strežnike nastavil z uporabniškimi vsebinami (npr. povezavo na kakšno spletno stran) ali ne), lahko kupec domene v roku 15 dni "vrne", kar pomeni, da bodo registrirane domene izbrisane, kupcu pa bomo kupnino vrnili. V kolikor želite vrniti domeno, pišite na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

5. VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

AOI se zavezuje k varovanju osebnih podatkov naročnika. AOI bo osebne podatke naročnika uporabil za izpolnitev podanega naročila in potrebno komunikacijo v zvezi s tem, osebnih podatkov pa ne bo predal nobeni tretji osebi (razen v primerih, ko tako določa zakon). Za varovanje svojih osebnih podatkov je odgovoren tudi naročnik - AOI ne more odgovarjati za razkritje osebnih podatkov v primerih, ko naročnik ne varuje ustrezno svojega uporabniškega imena in/ali gesla.

6. IZJAVA O POLNOLETNOSTI

Naročilo preko spletne trgovine domains.in.si je dovoljeno le polnoletnim, opravilno sposobnim osebam. Z registracijo domen(e) preko spletne strani izjavljate, da ste starejši od 18 let.

7. SPREMEMBE V PONUDBI

Trudimo se ohranjati ažurno in pravilno vsebino spletne trgovine. Kljub temu pa se lahko zahteve, poslovni pogoji registrov in/ali ponudnikov registracij domen, cena  domen ali druge lastnosti spremenijo tako hitro, da jih ne uspemo ažurno posodobiti, možno je tudi, da pride do napak. V takem primeru ima AOI pravico zavrniti dobavo izdelka in ponuditi alternativni izdelek ali drugačne pogoje nakupa, v vsakem primeru pa mora AOI v teh primerih kupcu omogočiti odstop od naročila.

8. PRITOŽBE, SPORI

Spoštujemo veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Kupcem omogočamo, da se, v kolikor je mnenja, da so bile njegove pravice kršene, s pritožbo obrne na AOI, preko elektronskega naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . AOI bo kupca o prejemu pritožbe obvestil, in pritožbo rešil v čim krajšem roku. Trudili se bomo, da bi morebitne pritožbe rešili sporazumno in v obojestransko korist.

V Slovenskih Konjicah, 1.6.2011